Výroční valná hromada 2019.

19. 1. 2019

V pátek 18.1.2019 proběhla výroční valná hromada SDH Hostouň. Valná hromada začala v 19:00 hod  vzpomínkou na naše členy a kamarády, kteří již nejsou mezi námi minutou ticha. Po té starosta SDH Hostouň pan Michal Svrčina přivítal všechny členy, hosty ,zástupce obce a všechny příznivce našeho sboru. Velikou radost jsme měli ze vzácné návštěvy. Čas si na nás udělal ředitel HZS Středočeského kraje pan plk. Ing. Miloslav Svatoš, kpt. Mgr. Vladimíra Kereková a velitel směny A. Velice si této návštěvy vážíme. Po té začala samotná schůze, kde se probral loňský rok, splnění cílů z minulé valné hromady a byl schválen plán pro rok 2019. Za dlouholetou práci a činnost byli oceněny čestným uznáním členové pan Michal Svrčina, Jiří Fanta, Pavel Mencl, Petr Novotný , Jaroslav Šiktanc, Karel Šup, Jiří Vilda, Miroslav Soukup, Libor Vršínský, Luboš Kovalčík, Tomáš Fanta a Zdeněk Poláček.

Veliké překvapení pro nás všechny bylo, když si vzal slovo pan plk. Ing. Miloslav Svatoš ,který nám poděkoval za naši práci kterou děláme pro IZS ČR a spolupráci s HZS Kladno a ocenil naše tři členy pana Michala Svrčinu, Jiřího Fantu a Petra Novotného medailí Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje. Velice si toho vážíme.