Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bouřky opět zasáhli

6. 8. 2013

V neděli 4.srpna podvečer se opět přes naši obec přehnala silná bouřka s přívalovím deštěm a silným větrem.V 17:47 byl naší jednotce vyhlášen  Krajským operačním střediskem v Kladně poplach.Jednalo se o pád stromů v obci.Naše jednotka se rozdělila na dvě družstva.

První družstvo vyjelo s technikou Ford Tranzit v počtu 4+1 do ulice Kladenská.Po příjezdu na místo bylo zjištěno,že přes vozovku je spadlí vzrostlí strom.Silnice byla zcela neprůjezdná.Za pomocí mot. pily byl strom rozřezán a odstraněn.

Druhé družsvo vyjelo s technikou CAS32 T 138 v počtu 5+1 do ulice U Rybníka.Po příjezdu bylo zjištěno že jeden ze stromů kolem rybníka byl díky silnému větru zlomen a spadl na střechu rodinného domu.Za pomocí 2 mot. pil byl strom rozřezán a zlikvidován.

První družstvo po ukončení zásahu v ulici Kladenská se přesunulo na silnici mezi obcemi Hostouň a Pavlov kde také ležel strom přes silnici.Po zlikvidování stromu se družstvo přidalo k druhému družstvu na likvidaci stromu v ulici u Rybníka.Poté se jednotka vrátila na svou základnu

20130804_180854.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Bouřky nad hostouní